företagskund - bemanning & rekrytering.

Vi vet att det kan vara svårt att hinna med på jobbet. Att stressen ökar när kollegorna blir sjuka, går på semester eller säger upp sig är inget ovanligt. Att bemanna, rekrytera och stärka upp verksamheten är en naturlig del i varje företags resa. Därför finns vi, som en liten knuff för att hjälpa till. Vare sig det handlar om kortsiktiga uppdrag eller under en längre period så ser vi till att ordna fram personal enligt önskemål.

 
 
 
 
driver.jpg

driver.

Våra drivers har under flera år hjälpt mobilitetsföretag & bilhandlare med biltransporter och flottunderhåll runt om i Sverige. På så vis har våra drivers erhållit de kunskaper som krävs för utföra en effektiv fordonshantering anpassat efter ert behov. Behöver ni hjälp med biltransporter från punkt A-B eller behöver ni chaufförer till ett event så ordnar våra drivers det.

 
 
 
 
server.jpg

server.

Efterfrågar ni ung, trevlig och erfaren serveringspersonal så är det givetvis våra servers ni ska använda er utav. Utöver servering så hjälper våra servers även till på events och övriga servicetjänster som ni kan tänkas behöva hjälp med.

 
 
 
 
worker.jpg

worker.

Våra workers är specialiserade inom kontorsarbeten. Behöver ni en receptionist eller kontorsassistent så står våra workers redo. Våra workers jobbar brett med alla de tjänster som utförs på ett kontor och kan snabbt sätta sig in i olika rutiner och processer med ett leende på läpparna.

 
 
 
 
allaround.jpg

allrounder.

Montera möbler? Sätta upp tavlor? Måla om på kontoret? Dessa tre är exempel på de uppdrag som våra allrounders hjälpt företagskunder med under åren. Våra allrounders är precis som det låter, riktiga problemlösare och utför de flesta tjänster ni kan tänkas behöva hjälp med på ert företag.

 
 
 
 
 

kontakta oss.

Berätta gärna mer om er verksamhet och era behov så kontaktar vi er.

 
 
 
Var, när och hur kan vi hjälpa er? Tidsåtgång?
FileField;MaxSize=10000KB;Multiple;addText=Lägg_till_fil;