privatkund - runners.

Som privatperson kan man spara tid och slippa onödig stress genom att låta våra runners hjälpa till. Våra smidiga lösningar inkluderar fordon med en eller flera runners efter dina önskemål. Betala endast för aktiv tid, inga dolda avgifter tillkommer, sånt gillar vi inte. 

 
 
 
 
IMG_3267.jpg

flytt.

Ungdomskraft erbjuder all hjälp du kan tänkas behöva vid flytt inom Europa. Vi hjälper till med hela resan, från inköp av flyttkartonger, till förflyttning av möbler och uppackning.

Vi flyttar enligt: BOHAG2010 med transportöransvarsförsäkring.

Pris (ink. moms):
1-2 timmar: 225 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag
3-5 timmar: 195 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag
5+ timmar: 175kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag

 
 
 
 
IMG_3252.jpg

transport.

Har du precis köpt en ny soffa och behöver hjälp med transporten? Genom att använda sig utav våra runners kommer soffan på plats i vardagsrummet utan att ni behöver lyfta ett finger.

Pris (ink. moms):
1-2 timmar: 225 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag
3-5 timmar: 195 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag
5+ timmar: 175 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag

 
 
 
 
IMG_3337.jpg

bilservice.

Undomskraft arbetar med många företagskunder inom bilvård och erbjuder därför samma tjänster för privatpersoner. Vi hjälper till att hämta/lämna bilar på service, besiktningar, tvätt och mobila däckbyten. Vår personal har god erfarenhet med bilar och vi tillhandahåller självklart fullständig försäkring, så ni kan vara lugna och tänka på annat.

Pris (ink. moms):
Pris för handtvätt i tvätthall: 495 kr (invändigt + utvändigt)
Pris för däckbyte på plats: 395 kr
Pris för hämta/lämna service: 395 kr/h (aktiv tid)
Pris för besiktning: 795 kr
(besiktning sker hos auktoriserad besiktningsorgan)

 
 
 
 
IMG_3361.jpg

bortforsling.

När du enkelt och smidigt vill bli av med möbler, grovsopor och annat som ska slängas, hämtar och forslar våra runners det. I första hand försöker vi återanvända föremålen genom att skänka dem, annars återvinner vi det. Vi fixar grovjobbet så du kan lägga din tid och energi på annat.

Pris (ink. moms):
1-2 timmar: 395 kr/h per runner.
3-5 timmar: 375 kr/h per runner.
5+ timmar: 355 kr/h per runner.

Vid bortforsling tillkommer en avgift på 300 kr per besök på tippen (avgift för företag på avfallsstationen).

 
 
 
 
IMG_3117.jpg

trädgård.

Behöver du hjälp med skötsel av din trädgård hemma så står vi redo att hjälpa till. Inom trädgård utför vi enklare trädgårdsuppdrag så som gräsklippning, ogräsrensning & lövkrattning.

Psst! Gräsklippning är ett enkelt sätt att få huset att se bebott ut. Vi hjälper er även om ni är bortresta och erbjuder dessutom löpande skötsel av din trädgård.

Pris (ink. moms):
1-2 timmar: 225 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag
3-5 timmar: 195 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag
5+ timmar: 175 kr/h per runner. inklusive RUT-avdrag

 
 
 
 
painter.jpg

målning.

Vi kan hjälpa dig med det mesta vad gäller målning, både inomhus och utomhus. Vid invändigt måleri utför vi väggmålning, takmålning, och målning av luckor och fönster.

Utvändigt måleri är förstås i första hand aktuellt under vår, sommar och höst. Vill du ägna de få varma stunderna åt något annat än att stå på en stege och måla huset så vet du var du ska vända dig. Vi målar fasader, staket, verandor och alla olika utomhusytor som du kan tänka dig.

Pris (ink. moms):
1-2 timmar: 225 kr/h per runner. inklusive ROT-avdrag
3-5 timmar: 195 kr/h per runner. inklusive ROT-avdrag
5+ timmar: 175 kr/h per runner. inklusive ROT-avdrag

 
 
 
 
IMG_3892.jpg

barnvakt.

Oavsett om du har små eller stora barn kan du känna dig trygg med att vi tar hand om barnen på ett säkert sätt. Vi skräddarsyr uppdraget utifrån dina önskemål. Kanske vill du ha hjälp med att hämta barnen på förskolan eller fritids? Fixa mellanmål eller en lättare middag? Vi hjälper även till med läxläsning och andra aktiviteter.

Pris: Enligt överenskommelse.

 
 
 
 
IMG_3672.jpg

övriga förfrågningar.

Hittar du inte den tjänsten du behöver hjälp med? Lugn, våra runners kan göra det mesta. Kontakta oss så tar vi det där ifrån.

Pris: Enligt överenskommelse.